Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Ο Βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σηφουνάκης αναφορικά με τη δήλωση-  καταγγελία της ΝΟΔΕ Λέσβου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας η οποία αντί να φροντίζει και να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.
Οι αγνοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας αναμένουν ακόμα την υλοποίηση της δέσμευσης για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.
Εις μάτην όμως, η δεξιά του Κυρίου επί πέντε χρόνια σιωπά και σφυρίζει  αδιάφορα για ένα θέμα το οποίο έκανε σημαία, εκμεταλλευόμενη το θρησκευτικό αίσθημα του λαού. Σ’ αυτή και πολλές άλλες «πελατειακές» υποσχέσεις οι οποίες ονομάζονται το λιγότερο «πολιτική απάτη» οσονούπω θα έρθει η απάντηση του λαού.
Ας γνωρίζουν τέλος, ότι οι δημοκρατικοί πολίτες και μνήμη και κρίση διαθέτουν και  έχουν εκφραστεί για τον Μακαρίτη Χριστόδουλο και την δεξιά του Κυρίου που εξέφραζε και βεβαίως δεν συγκρίνουν τον φονταμενταλιστικό του πύρινο λόγο με τον σεμνό και ουμανιστικό λόγο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου».